ITO|SOM – Uniek en vooruitstrevend

ITO – Slimme ruimtes met ongekende flexibiliteit

Met zijn 100 meter is het ITO-gebouw een van de hoogste gebouwen van de Zuidas. Dankzij de slimme technologie zijn ITO-kantoren zeer duurzaam. Verlichting, verwarming, ventilatie en beveiligingssystemen worden efficiënt benut voor een optimaal resultaat.

De indeling is ontworpen om flexibele accommodatie te bieden aan een of meerdere gebruikers; de verdiepingen kunnen eenvoudig worden onderverdeeld. Verschillende ingangen en toiletfaciliteiten per verdieping zijn beschikbaar voor huurders van 500 tot 4.000 m². De kantooraccommodatie is op het allerhoogste kwaliteitsniveau afgewerkt.

SOM – Hoogwaardige kantoorruimte

Door het gebruik van contrasterende materialen in de gevel, zoals staal, glas en hout, is SOM een opvallende blikvanger.

SOM1-outside-by-night

Het atrium in het gebouw strekt zich uit over de volle breedte van de gevel en is 22 meter hoog, waardoor het gebouw een adembenemende entree heeft. De indeling is ontworpen om flexibele kantooraccommodatie te bieden aan een of meerdere gebruikers, omdat de verdiepingen eenvoudig kunnen worden herverdeeld. Per verdieping zijn verschillende ingangen en toiletfaciliteiten beschikbaar voor huurders van 500 tot 4.000 m². De kantooraccommodatie is op het allerhoogste kwaliteitsniveau afgewerkt.

Architectuur

Het ITO | SOM-complex bestaat uit circa 45.782 m² kantoorruimte, 1.311 m² voor vier winkelunits, 754 m² archiefruimte en 4.133 m² met andere functies. ITO|SOM is onderling verbonden en opgezet rond een grote binnenplaats. Het complex maakt deel uit van het Mahler4-gebied, het eerste project dat werd uitgevoerd als onderdeel van een plan voor het gebied. Alle functies van het stadsleven zijn hierin geïntegreerd.

Het verfijnde en veelzijdige uiterlijk van de hoogbouw van ITO is ontworpen door de beroemde stedelijk-architect Toyo Ito. De toren heeft een hoekige buitenkant met gaten erin. In het gebouw zijn vier atriums te vinden.

De schitterende gevel van glas en aluminium van de laagbouw SOM werd ontworpen door de veelgeprezen architecten van Skidmore, Owings & Merill. Hun samenwerking resulteerde in een uniek en allesbehalve conventioneel complex, dat een onmiskenbaar eigen uitstraling heeft.

Beschikbaarheid

Om de voor u geschikte ruimte te vinden, kunt u het actuele aanbod van kantoorruimtes filteren op gebruik, grootte, verdieping en naam.

Beschrijving
Ruimte
Type of Use
Verdieping

Eigenaar & beheer

Als verantwoordelijke vastgoedbeheerders ligt de focus van de eigenaar op de behoeften van de huurders, de kwaliteit van wonen en werken, de omgeving, maar ook op commercieel succes. Daarom ziet Union Investment proactieve ondersteuning voor haar huurders en vastgoedbeheer als cruciale elementen.

Union Investment is de eigenaar van ITO|SOM en als hoog aangeschreven Europese vermogensbeheerder gespecialiseerd in open-end vastgoedfondsen voor particuliere en institutionele beleggers. Momenteel heeft Union Investment een beheerd vermogen van ongeveer 45,2 miljard euro.

De portefeuille van de vastgoedfondsen bestaat uit zo’n 400 panden en projecten in Duitsland en andere Europese landen, Noord- en Zuid-Amerika en de regio Azië/Pacific. Binnen de commerciële vastgoedsector is Union Investment actief als institutionele belegger en vermogensbeheerder. Het bedrijf is actief in 23 landen over de hele wereld.

Meer informatie

Overige gebouwen in Nederland

First-Rotterdam-Gras-Distance

First is nummer één

FIRST is de nummer één kantoorlocatie van Rotterdam. De architectuur is hoogwaardig, de plek perfect. FIRST ligt in het hart van het prestigieuze Rotterdam Central District. Recht tegenover Rotterdam Centraal: de entree naar de stad, de portal naar Europa.

Open, transparant en op maat

Ook UN Studio heeft een prominente plaats aan het Amsterdamse zakencentrum Zuidas. De vele atriums in verschillende groottes maken van UN Studio een echte eyecatcher. UN Studio biedt een hoogwaardige werkomgeving met vrij in te delen ruimtes die een ongekende flexibiliteit mogelijk maakt.

Service & contact

Bent u geïnteresseerd bent in het huren van ruimte in ITO|SOM? Of wilt u meer informatie ontvangen of een afspraak tot bezichtiging maken? Neem dan contact met ons op.

Huur

Simone Hill

Asset Manager Tenant Relations Europe
Union Investment Real Estate GmbH

Valentinskamp 70 / EMPORIO
20355 Hamburg
Germany

simone.hill@union-investment.de

Partners

Savills Agency B.V.

Mans Vroom, Savills

Mans Vroom
Associate Director

Telefoon: +31 (0) 20 301 2079

m.vroom@savills.nl

Juul Klumpes, NL Real Estate

Juul Klumpes
Partner

Telefoon: +31207073000

j.klumpes@NLrealestate.nl

Route

ITO|SOM
Gustav Mahlerlaan 40
1082 MC Amsterdam
Niederlande

Naar Google Maps routeplanner