Van alle gemakken voorzien

Gustavino

Gustavino restaurant & vinoteca is de ultieme locatie voor een zakelijke of besloten vergadering.

Bij het binnenkomen van Gustavino kun je niet om de koperen bar, de witte marmeren keuken en kroonluchters van fietslampen heen. Het indrukwekkende plafond is zeven meter hoog en bepaalt gelijk de sfeer.

In de keuken wordt een mix van mediterrane en Italiaanse gerechten gecreëerd. Traditionele gerechten worden in de eigen keuken gemaakt met biologische ingrediënten. De uitgebreide menukaart biedt verse antipasta, knapperige pizza's, heerlijke desserts en nog veel meer. Geniet van de smakelijke en authentieke Italiaanse gerechten gewoon in ITO|SOM!

Kijk voor meer informatie op  http://www.restaurantgustavino.com

Clubsportive

Na of tijdens het werk even stoom afblazen? In ITO|SOM kunt u zich in het zweet werken in Clubsportive.

  •  

    Clubsportive is net zo ambitieus en grensverleggend als de Zuidas zelf. Een plek waar je de buitenwereld even achter je laat en vol energie de deur weer uitloopt. Clubsportive biedt talloze studio’s zoals Group Cycle, Fitboxing en Yoga Class, maar net zo goed een persoonlijke training. De fitness van Clubsportive is uitgerust met premium apparatuur en zelfs een 25 meterbad. En na een stevige workout geniet u van een cold-pressed sapje van de Juice Brothers.

    Kijk voor meer informatie op https://www.clubsportive.nl/.

Koetjes & Kalfjes

Koetjes & Kalfjes is een moderne bistro waar alles draait om verse producten; een verfrissend nuchter concept waar u tegen een vriendelijke prijs kunt eten.

Koetjes en Kalfjes is een heerlijke plek voor lunch, diner of gezellige avond. Het interieur van het restaurant heeft een internationale en informele sfeer. Het menu biedt een gevarieerd aanbod van steaks, hamburgers, salades en nog veel meer.

Kijk voor meer informatie op http://www.koetjesenkalfjes.com/

Doppio Espresso Zuidas

Doppio Espresso Zuidas is de ideale plek voor een vroeg of laat ontbijt, een middagsnack of een smakelijke lunch.

View-inside-cafe

Passie, kwaliteit en innovatie staan voorop. Doppio Espresso is een werkplek, ontmoetingsplaats, conferentieplek en ontspanningsruimte in één. Wat de reden ook is voor uw bezoek, u wordt verwelkomd met heerlijke koffie, thee, ontbijt, lunch en fantastisch gebak.

Kijk voor meer informatie op https://www.doppio-espresso.nl/Vestigingen/amsterdam-zuidas.html

Meer eten & drinken

Urban Salad

Urban Salad biedt heerlijke en rijke salades en een keur aan wraps. Daarnaast worden de beste fruit- en groentesappen of heerlijke smoothies vers voor u geperst. Lekkerder en gezonder kan uw lunch niet zijn.

Sandwich-dickys-cafe

Dickys Grand Café

Grand Café Dickys is al meer dan tien jaar een begrip op de Amsterdamse Zuidas. Bij Dickys bent u welkom voor een kop koffie, een heerlijke lunch, diner of gewoon voor de borrel. In de zomer geniet u van de zon op het prachtige terras aan het Gustav Mahlerplein en de Gustav Mahlerlaan.

backWERK

backWERK is een snelgroeiend Europees netwerk van bakkers met inmiddels meer dan 300 winkels. Dat danken ze onder andere aan het feit dat alle verse producten in de winkel zelf worden gebakken, de prijzen onder het niveau van traditionele bakkers liggen en ze het voor de klant heel makkelijk maken om af te rekenen.

Service & contact

Bent u geïnteresseerd bent in het huren van ruimte in ITO|SOM? Of wilt u meer informatie ontvangen of een afspraak tot bezichtiging maken? Neem dan contact met ons op.

Huur

Simone Hill

Asset Manager Tenant Relations Europe
Union Investment Real Estate GmbH

Valentinskamp 70 / EMPORIO
20355 Hamburg
Germany

simone.hill@union-investment.de

Partners

Savills Agency B.V.

Mans Vroom, Savills

Mans Vroom
Associate Director

Telefoon: +31 (0) 20 301 2079

m.vroom@savills.nl

LOGO NL Real Estate WEB

NL Real Estate

Juul Klumpes, NL Real Estate

Juul Klumpes
Partner

Telefoon: +31207073000

j.klumpes@NLrealestate.nl